Software

Gennem mange års arbejde inden for kvalitetsledelse og procesoptimering har Juhl Consulting A/S (tidligere Business Development v/Tina Nordlund Juhl) opnået et uvurderligt kendskab til elektronisk systemer og software, som med fordel kan anvendes til at understøtte ledelsen og medarbejderne i at opnå gode resultater i implementeringen af kvalitetsledelsessystemer, statistisk proceskontrol, risikotænkning og risikostyring.

Derfor har Juhl Consulting A/S forhandleraftaler om salg af software til QHSE, SPC og FMEA:

  • de elektroniske ledelsessystemer SoluDyne og Improve
  • DataLyzer SPC og FMEA software m.m.

Elektronisk ledelsessystem

Solydyne er et elektronisk ledelsessystem og kvalitetsledelsessystem (business management system), der hjælper dig til på en hurtig og effektiv måde at skabe og bevare overblikket over de processer, dokumenter og registreringer, der er vigtige for virksomhedens drift. Endvidere er Improve ideelt til at forankre og videreudvikle arbejdet med Lean.

Systemet retter sig mod produktions-, handels- og servicevirksomheder samt offentlige institutioner, der har eller er i gang med at opbygge ledelsessystemer inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø iht. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, ISO 22000 mv.

Risikostyring med FMEA

DataLyzer® FMEA software anvendes af flere og flere virksomheder som et vigtigt element i deres løbende forbedringer. FMEA, kontrolplaner og SPC har en logisk sammenhæng. Med FMEA risikoanalyse forbedres produkter og processer. DataLyzer FMEA er et modul, hvor alle data er integreret i DataLyzer databasen. Det giver mulighed for at udveksle SPC og FMEA / Kontrolplan oplysninger mellem de forskellige medarbejdere. Det understøtter kravet om, at FMEA-og kontrolplaner er levende dokumenter.

Statistisk proceskontrol

DataLyzer® Spectrum er en SPC softwarepakke til statistisk proceskontrol. Med dette modul er det nemt at indsamle og vise procesdata i realtid. Dermed bliver det nemt løbende at kontrollere om processerne er i eller ude af kontrol.  Det har en fleksibel opsætning og stærke funktioner, hvilket har gjort DataLyzer® til en af førende aktør inden for SPC software.

Kontakt os, hvis du ønsker yderligere informationer.