Konsulenter hos Juhl Consulting A/S

Vores konsulenter inden for kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø (QHSE) er klar til at bidrage til udviklingen af din forretning:

QHSE Seniorkonsulent

Tina Nordlund Juhl, QHSE Seniorkonsulent og ISO 9001:2015 Lead Auditor og IATF og APQP specialist med mange års erfaring fra produktionsvirksomheder i forskellige brancher, herunder plast- og elektronikindustrien. For yderligere informationer om hendes uddannelser, se her.

Auditor

Leif Juhl, Konsulent i ledelsessystemer og arbejdsmiljø. Desuden også Lead Auditor i ISO 9001:2015 og ISO 45001:2018 samt IATF og FMEA specialist. For yderligere Uddannet arbejdsmiljøkoordinator. For yderligere informationer om Leifs uddannelser, se her. Leif har en baggrund inden for salg og ledelse og har derfor en forretnings- og kundebaseret tilgang til alting.

Klik på navnet for at læse disse konsulenters profil og kontaktoplysninger eller ring til konsulent Leif Juhl på telefon 30 35 79 11 for at få yderligere oplysninger.

Hvordan arbejder konsulenterne?

Læs mere om, hvordan konsulenterne arbejder med arbejdsmiljø og ISO 45001:2018 her.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med ISO9001 og IATF16949 her.

Læs mere om, hvordan vi arbejder som VDA 6.3 procesauditorer her

Leifs VDA 6.3 auditorkort

Hvorfor bruge konsulenter?

Der kan være mange årsager til at bruge konsulenter. Det kan være:

  • behov for ekspertviden om et specifikt emne. Ingen kan være verdensmester i alt.
  • ekstra hoveder og hænder i en travl hverdag. En konsulent er en midlertidig arbejdskraft, som bruges i forbindelse med en speciel opgave eller projekt
  • som “eksterne” interne auditorer, hvor vi bidrager med friske øjne, som kan give ideer til forbedringsområder … inden den eksterne auditor kommer på besøg