Lej en kvalitetschef

Juhl Consulting A/S har i mange år arbejdet hos virksomheder ud fra det koncept, som i dag er kendt som “Lej en kvalitetschef”.

Fordele ved at leje en kvalitetschef

Det betyder at kundevirksomheden bl.a. kan få:

  • udført kvalitetsarbejde uden at skulle fastansætte en kvalitetsmedarbejder
  • midlertidig støtte og support til kvalitetsafdelingen i forbindelse med større projekter, f.eks. en opbygning af et ledelsessystem i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 45001:2018.
  • udført interne audits af ledelsessystemet og eksterne audits af leverandørers ledelsessystemer
  • anden sparring til kvalitetschefen, der i en travl hverdag har fokus på den daglige drift
  • gennemført f. eks. en QHSE triple certificering inden kvalitet, arbejdsmiljø og miljø med støtte fra en erfaren konsulent, der har prøvet det før
  • implementeret projekter på en fokuseret og hurtig måde, fordi det er den måde vi arbejder på
Vores konsulenter har stor erfaring med at arbejde inden for mange forskellige brancher og er vant til hurtigt at sætte sig ind i en virksomheds udfordringer.
Vi har fokus på at optimere og sikre kvalitet i alle virksomhedens processer, dvs. hele værdikæden fra kundeforespørgsel til levering.
Kontakt os, hvis du er interesseret i at drøfte mulighederne for at leje en kvalitetschef. Vi starter normalt med en foranalyse af jeres behov. Vi kalder det en gap-analyse, fordi den viser, hvilke “huller” der skal eller bør udfyldes. På det grundlag laver vi en handlingsplan og et overslag over omkostningen ved at leje en kvalitetschef hos Juhl Consulting A/S.
Så også nærmere under Procesoptimering.