IMPROVE elektronisk ledelsessystem

Improve er et elektronisk ledelsessystem og kvalitetsledelsessystem (business management system), der hjælper dig til på en hurtig og effektiv måde at skabe og bevare overblikket over de processer, dokumenter og registreringer, der er vigtige for virksomhedens drift. Endvidere er Improve ideelt til at forankre og videreudvikle arbejdet med Lean.

Systemet retter sig mod produktions-, handels- og servicevirksomheder samt offentlige institutioner, der har eller er i gang med at opbygge ledelsessystemer inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø iht. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, DS/ISO 22000 mv.

Hvorfor vælge Improve:

Improve er en Business Management softwareløsning rettet mod virksomheder, der har – eller er i gang med at opbygge – ledelsessystemer inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Improve skaber videndeling og effektive forretningsgange, der er med til at øge effektivitet, indtjening og konkurrenceevne.

Improve tilbyder følgende fordele for brugerne:

  1. Improve er et elektronisk ledelsessystem med flest mulige moduler at vælge imellem. Man køber kun de moduler, man har behov for.
  2. Størstedelen af vore kunder har aldrig haft behov for at tilkøbe konsulenttimer til individuelle tilretninger. Dette skyldes, at Improve efter mere end 20 år på markedet indeholder et utal af standardfunktioner, samt at brugerne i høj grad har mulighed for selv at foretage individuelle tilpasninger
  3. Improve kræver et minimum af træning og er let at anvende – uanset medarbejderens faglige baggrund.
  4. Improve anvender Microsoft Word, Excel, Power Point, Visio mv. som dokument-editor. Dermed arbejder brugerne i kendte programmer, når de opretter dokumenter og designer udskriftsrapporter.
  5. Improve leveres med eksempler på de procedurer, afvigelsesrapporter mv., der er behov for i et ledelsessystem.
  6. Brugerne har stor indflydelse på videreudviklingen af Improve. Der afholdes regelmæssigt kundeseminarer, som er meget populære blandt vore kunder.
  7. Det er let at integrere Improve med andre software-systemer f.eks. SharePoint.

Kontakt salgschef Leif Juhl på tlf. 30 35 79 11 for yderligere oplysninger.