DataLyzer® SPC software

Kort om DataLyzer® Spectrum

DataLyzer® Spectrum er en SPC softwarepakke, som gør det nemt at indsamle og vise procesdata i realtid. Dermed bliver det nemt løbende at kontrollere om processerne er i eller ude af kontrol.  Det har en fleksibel opsætning og stærke funktioner, hvilket har gjort DataLyzer® til en af førende aktør inden for SPC software.

DataLyzer® Spectrum anvendes til statistisk proceskontrol og OEE i realtid. Det er designet, så det passer til de forskellige funktioner i organisationen.

Fordelene ved DataLyzer® Spectrum

DataLyzer® Spectrum er:

• nem at installere og opgradere

• nem at sætte op

• effektiv til at indsamle data fra forskellige datakilder

• brugervenlig med en logisk brugergrænseflade til operatøren

• hurtig til at give analyser og rapporter til ledere og ingeniører, bl. a. Certificate of Analysis, se nedenfor

• et af ledelsens redskaber til at drive til at drive forbedringsprocesser både inden for kvalitet og produktivitet (OEE er fuldt integreret).

Flere og flere firmaer implementerer digitale værktøjer til at styre og forbedre deres processer. Kunderne kræver at man har styr på processer og kan dokumentere løbende forbedringer. Til dette formål har mange firmaer implementeret DataLyzer SPC software.

På samme måde vil have at Certificate of Analysis rapporter fremsendes med hver forsendelse, så de får bevis på at produkterne overholder deres krav.

DataLyzer® COA-softwaren er udviklet til at designe COA certifikater i overensstemmelse med kundens behov og generere COA rapporter. DataLyzer® COA er et add-on modul til DataLyzer® Spectrum SPC modul og database. Læs mere her Brochure_COA

Kontakt salgschef Leif Juhl på tlf. 30 35 79 11 eller lj@datalyzer.dk for yderligere information og specielt, hvis du ønsker at prøve softwaren i en demo version.