Hvem er Juhl Consulting A/S?

Juhl Consulting A/S er et konsulentfirma, som bidrager til optimering af kvalitet, arbejdsmiljø og miljø i hele værdikæden med opbygning af integrerede QHSE ledelsessystemer inden for kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø.

Læs videre på denne side og under menuen ovenfor. Eller kontakt os på Tlf: +45 30357911 og Mail: info@business-development.dk

Firmaet blev startet op i 2011 som Business Development v/Tina Nordlund Juhl. I januar 2018 blev virksomheden omdannet til et A/S under navnet Juhl Consulting A/S.

Små og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner har nydt godt af Tinas store erfaring og smittende energi. Hun kan få ledelse og medarbejdere til at forstå og anvende struktur og systemer med henblik på at opnå effektive processer og en sikker arbejdsplads.

I 2015 blev Leif Juhl en del af virksomheden. Med en baggrund inden for salg og ledelse var en af hans første opgaver at få bygget forhandlingen af DataLyzer FMEA og SPC software op i Danmark. Samtidig uddannede han sig til auditor og tilegnede sig både teoretisk og praktisk viden inden for arbejdsmiljø. Kombinationen af ledelses- og auditorerfaring er en vigtig kompetence i forbindelse med specielt ISO 9001’s fokus på at få ledelsen til at udnytte fordelene ved ledelsessystemet

Firmaet leverer konsulentydelser inden for kvalitets, sundhed, sikkerhed og miljø (QHSE-ledelsessystemer), i henhold til ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001,  IATF16949 m.fl.

Vores logo er: ”Business Development by Juhl Consulting A/S”. Dermed fortsætter vi visionen om at være kundens foretrukne konsulenter til værdiskabende forretningsudvikling indenfor kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø (QHSE).

Vi udvikler, opbygger, udarbejder, implementerer og gennemfører audit af QHSE ledelsessystemer i henhold til relevante standarder og krav.

Konsulenterne i Juhl Consulting A/S er specialister inden for kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse. De er auditoruddannede og har indgående teoretisk og praktisk kendskab til ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001 (som afløser for OHSAS 18001),  IATF 16949:2016 og APQP4Wind. Vi tilbyder projektledelse, rådgivning og andre konsulentydelser til forandringsledelsesprojekter, procesoptimeringer, indførelse af LEAN og CE mærkning.

Juhl Consulting A/S har praktisk erfaring med brug af værktøjer fra LEAN, anvendelse af FMEA og FMECA. Virksomheden repræsenterer og forhandler det elektroniske ledelsessystem Soludyne samt DataLyzer SPC og FMEA software m.m.